توپک مرغ سوخاری از غذاهای جدید به همراه طعمینو میابشد که بسیار خوشمزه بوده و تهیهانزمان کمیرا از شما خواهد گرفت. در این بخش از سایت قصد داریم تا بپردازیم به آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای پخت توپک مرغ سوخاری به همراه دستور تهیه به طرز ساده و راحت به همراه زمان پخت کوتاه و مواد لازم کم.
مواد لازم برای توپک مرغ سوخاری :
مرغ پخته | 200 گرم |
سیب زمینی درشت آب پز | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2-3 حبه |
سویا سس | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و ادویه | به میزان لازم |
طرز تهیه توپک مرغ سوخاری :
بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را میاندازیم در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده میکنیم و همه اینها را به همراه هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به صورت توپ در بیاورید کاملا در دست گرد میکنیم و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید.
روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپکها را در روغن شناور سرخ کنید.
شما میتوانید برای بازدید از قیمت مرغ پاک شده و دیگر مواد غذایی مربوطه از این لینک دیدن نمایید.